Kom in beweging bij GV Goutum!
info@gvgoutum.nl
URGENT: nieuwe bestuursleden gezocht!
27 januari

Jullie hebben wellicht de oproep al een aantal keren in Diggelfjoer gelezen of via de tam tam het een en ander gehoord: GV Goutum is DRINGEND op zoek naar nieuwe bestuursleden! Twee leden van ons huidig bestuur verlaten met ingang van het nieuwe seizoen (2020 – 2021) onze vereniging. Om GV Goutum goed te laten draaien, zijn extra mensen een absolute must!! Alleen dan kunnen we de continuïteit en het voortbestaan van de vereniging garanderen. Met slechts drie bestuursleden gaat dat helaas niet lukken. 

We nodigen dan ook alle leden en ouders van leden uit om zitting te nemen in ons bestuur. Om de vereniging te ondersteunen zodat leden met plezier én voor een schappelijk tarief kunnen blijven sporten in ons gemoedelijke dorp. Het bestuur vergadert eens per twee maanden gedurende het seizoen. Je ontvangt een jaarlijkse vergoeding en krijgt bovendien korting op het lidmaatschap. 

Ook mensen die de vereniging op een andere wijze willen ondersteunen zijn meer dan welkom. Zo kunnen we hulp gebruiken bij het ophalen van het Oud Papier, de marketing & communicatie en bij het initiëren en organiseren van sponsoracties. Want: vele handen maken licht werk en verenigingen zijn afhankelijk van vrijwillige inzet! 

Dus wil je van betekenis zijn op welk vlak dan ook binnen het gezellige team van ons bestaande bestuur? Meld je dan nu aan! Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje via info@gvgoutum.nl.