Kom in beweging bij GV Goutum!
info@gvgoutum.nl
Bestuur GV Goutum zoekt nieuwe bestuursleden!
17 april

Gymnastiekvereniging Goutum  is een gezellige en gemoedelijke dorpsvereniging met een gevarieerd aanbod lessen voor jong én oud. Met ingang van het nieuwe seizoen 2019/2020 zijn we op zoek naar twee personen die ons bestuur willen komen versterken.

Ledenadministrateur

Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze leden-administratie. Hierbij maak je gebruik van het digitale ledenadministratiepakket van de KNGU: DigiMembers. Daarnaast verzorg je de inschrijving voor wed-strijden waar GV Goutum aan deelneemt. Dit doe je uiteraard in samenwerking met de gym- en dansleiding. Ook handel je vragen over een lidmaatschap van (nieuwe) leden af, die via de mailbox van GV Goutum binnenkomen.

Secretaris

Als secretaris beheer je de mailbox van GV Goutum. Daarnaast vergadert het bestuur van GV Goutum ongeveer zes keer per jaar. Deze vergaderingen bereid je voor en je zorgt voor een actuele actielijst. Naast de reguliere vergaderingen is er één keer per jaar de Algemene Ledenvergadering. Ook hiervoor verzorg je de bijbehorende werkzaamheden.

Voel je er wat voor om deel uit te maken van een ambitieus én gezellig bestuur? Wacht dan niet langer en stuur je reactie per mail aan info@gvgoutum.nl. Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Ella Capiau-Fontein via 058 288 90 21.